Çarşamba, Nisan 08, 2015

TERBİYELİ BAGET

MALZEMELER: 8 adet tavuk baget,1 çorba kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı domates salçası, kekik ,2 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı tuz ,1 tatlı kaşığı karabiber, 1/2 çay bardağı ayçiçek yağı. 
HAZIRLANIŞI: Salça, yoğurt, kekik, karabiber, tuz, pul biber ve ayçiçek yağını karıştırın ve bagetleri bu karışımla  harmanlayın. Buzdolabında yaklaşık 2 saat bekletin. Bir fırın tepsisine bagetleri dizin ve üzerini folyo ile kapatın. 180 C'de önceden ısıtılmı fırında 25 dakika üzeri kapalı, 20 dakika da üzeri açik şekilde pişirin.

0 yorum:

Yorum Gönder